DESPRE NOI

Cine Suntem

Pasionați și adaptați noului îmbrățișam fiecare proiect transformându-l, cu ambiție, într-unul personal, ca pentru noi acasă.

Experiența de peste 8 ani, programul dedicat destinat designului și proiectării, utilajele de ultima generație, organizarea modernă a companiei sunt o garanție a lucrului bine făcut. Cu toate astea nu-i suficient; avem nevoie de ajutorul dumneavoastră să ne solicitați priceperea, avem nevoie de provocări pentru a avea satisfacții!

Suntem o societate cu o echipă de profesioniști tineri, dinamici, care plasează în centrul atenției clientul, cu necesitățile și dorințele sale.

Obiectul nostru de activitate este confecționarea, producția oricărui tip de mobilier din PAL melaminat, MDF, postforming și PAL furniruit. Furnizorii noștri sunt selectați pe baza unor criterii precise care au ca scop menținerea calității produselor.

Procesele de fabricație sunt conform celor mai înalte tehnologii și pentru aceasta suntem dotați cu mijloace de producție moderne: mașini unelte specializate, scule de la producători consacrați.

Filozofia noastră este că putem merge înainte numai dacă clienții sunt mulțumiți, de aceea ne străduim să satisfacem toate dorințele acestora. Dorim să fim parteneri de încredere din toate punctele de vedere.

Venim în ajutorul clienților noștri cu o gamă de servicii gratuite.

Consultanță & Măsurători

Ne deplasam la sediul firmei sau la adresa locuintei tale pentru a efectua masuratorile

Transport & Montaj

In Calarasi transportul este Gratuit pentru achizitii mai mari de 1000 lei.

Garanția Produselor

Produsele comandate sunt insotite de un certificat de garantie de 24 de luni.

Articole din Blog

Ai nevoie de mobilă la comandă pentru casă sau afacerea ta?

Lorena-Mob-150x26px.png
P Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 Sâmbătă: 09:00 - 14:00 E lorena_mob@yahoo.com M +40 723 814 833

Aboneaza-te la Newsletter

Copyright © 2020 LorenaMob SRL. Despre Cookie

Partener - Site4All