SERVICIILE NOASTRE

Ce Facem Noi

CE OFERIM ?

Experiență

Program Dedicat

Profesionalism

Pasiune

Consiliere Specializată

Adaptați Noului

title-wave.png

Experiența de peste 8 ani

Programul dedicat destinat designului și proiectării, utilajele de ultima generație organizarea modernă a companiei sunt o garanție a lucrului bine făcut. Cu toate astea nu-i suficient; avem nevoie de ajutorul dumneavoastră să ne solicitați priceperea, avem nevoie de provocări pentru a avea satisfacții!

Pasionati si adaptati noului imbratisam fiecare proiect transformandul,cu ambitie, intr-unul personal, ca pentru noi acasa.

Suntem o societate cu o echipă de profesioniști tineri, dinamici, care plasează în centrul atenției clientul, cu necesitățile și dorințele sale.

Obiectul nostru de activitate este confecționarea, producția oricărui tip de mobilier din PAL melaminat, MDF, postforming și PAL furniruit. Furnizorii noștri sunt selectați pe baza unor criterii precise care au ca scop menținerea calității produselor.

Procesele de fabricație sunt conform celor mai înalte tehnologii și pentru aceasta suntem dotați cu mijloace de producție moderne: mașini unelte specializate, scule de la producători consacrați.

Filozofia noastră este că putem merge înainte numai dacă clienții sunt mulțumiți, de aceea ne străduim să satisfacem toate dorințele acestora. Dorim să fim parteneri de încredere din toate punctele de vedere.

Executați mobilă la comandă?

DA. Realizăm la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat sau furniruit și MDF. Putem realiza orice model de mobilă, la orice dimensiune, folosind orice tip de material și orice nuanțe.

Faceți mobilă și după schițele sau proiectele clientului?

Evident. Orice schiță, fotografie sau proiect al clientului, orice fotografie dintr-o revistă sau de pe internet poate constitui un model de plecare pentru realizarea pieselor de mobilier.

Vă deplasați la domiciliul clientului pentru măsurători?

DA. Un consultant Lorena Mob se va deplasa la domiciliul sau sediul clientului pentru a efectua măsurătorile necesare pentru realizarea mobilierului și pentru a-i oferi consiliere tehnică. Acest serviciu este gratuit. Proiectarea este asigurată de firma noastră.

Oferiți montaj și transport?

DA. Montajul și transportul mobilierului sunt gratuite numai pentru Călărași și zonele din jurul acestuia. Pentru alte localități, transportul se asigură contra cost. Precizăm faptul că livrarea se efectuează cu mijloace auto proprii. Livrarea produselor se asigură până în fața imobilului în care aveți domiciliul sau sediul.

Ce se întâmplă după ce obțin oferta de preț pentru mobilă la comandă?

În cazul în care oferta este acceptată se va stabili o întrevedere pentru măsurătorile finale și stabilirea ultimelor detalii. Urmează apoi semnarea unui contract după care mobilierul va intra în producție.

Care este garanția produselor?

Toate produsele achiziționate prin Lorena Mob sunt însoțite de certificate de garanție. Perioada de garanție variază în funcție de produsul achiziționat. În cazul mobilierului la comanda garanția este de până la 2 ani pentru vicii de fabricație.

Unde pot fi văzute produsele?

Toate produsele de mobilier prezentate pe Lorena Mob sunt disponibile numai pe bază de comandă. Drept urmare nu pot fi vizionate înainte de achiziționare. Pentru a vă putea forma o părere asupra materialelor și calității oferite, vă invităm la sediu nostru. Adresa noastră o puteți găsi la secțiunea contact.

icon

Te așteptăm în magazinul nostru să afli mai mult despre produsele noastre!

Lorena-Mob-150x26px.png
P Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 Sâmbătă: 09:00 - 14:00 E lorena_mob@yahoo.com M +40 723 814 833

Aboneaza-te la Newsletter

Copyright © 2020 LorenaMob SRL. Despre Cookie

Partener - Site4All